Παντζούρια

  • Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των προϊόντων της ΤΕΧΝΟΠΛΑΣΤ ΑΕΒΕ στο χώρο των πλαστικών διατομών προχωρήσαμε σε νέα προϊόντα στα παντζούρια παραδοσιακού τύπου με μία κατηγορία από εννέα διατομές και ένα εξάρτημα για σύνδεση γωνίας.

  • Η ακαμψία τους εξασφαλίζεται από ένα σίδερο ενίσχυσης που τοποθετείται στον κενό χώρο εντός του πλαισίου.

  • Όλα τα προϊόντα παντζουριών διατίθονται σε λευκό χρώμα , καθώς και σε ποικιλία χρωμάτων με φιλμ επικάλυψης(lamination) πάντε με την εγγύηση της Renolit, kai με υλικά που παρέχουν τις απαραίτητες μηχανικές και θερμικές ιδιότητες (αντοχή στη θραύση, προστασία απο υπεριώδη ακτινοβολία).

  • Η εύκολη κατασκευή και η οικονομική τιμή τους τα καθιστά πλέον ανταγωνιστικά έχοντας όλες τις ιδιότητες των υλικών τους (αντοχή, ακαμψία) ενώ θα πρέπει να προστεθεί η αρμονία και καλαισθησία που παρέχουν.

Τύποι Παντζουριών

Διαστάσεις Προφίλ

Η ΤΕΧΝΟΠΛΑΣΤ Α.Ε.Β.Ε. από το έτος 1964 προσφέρει τα προϊόντα της από σκληρό P.V.C. στην αγορά , κυρίως σε διατομές κατάλληλες για οικοδομική χρήση . Το όνομα της επιχείρησης έχει ταυτιστεί με την υψηλή ποιότητα και την προηγμένη τεχνολογία στον κύκλο των βιομηχανικών οικοδομικών υλικών.
Διεύθυνση

10ο Χιλιόετρο Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, Τ.Κ 57008, Ιωνία, Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο : +30 2310 784186 -7-8

Email : info@technoplast.gr 

Ώρες Λειτουργίας

Λογιστήριο

Δευτέρα – Παρασκευή: 07:00 – 15:00

Παραγωγή

Δευτέρα – Παρασκευή: 24 ώρες

Χάρτης Ιστοσελίδας

Επικοινωνία

© 2020 All rights reserved​

Created by ❤Spaces 3D